Ανακοινώσεις

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ΑΟ ΣΠΑΡΤΗΣ και παλαιμάχων και νέων ΑΣ ΤΑ ΤΣΙΝΤΖΙΝΑ

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΣΠΑΡΤΗΣ (παλαίμαχοι) και ΑΣ ΤΑ ΤΣΙΝΤΖΙΝΑ (παλαίμαχοι & νέοι) στο Πολίτειο Γήπεδο Τσιντζίνων.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα. Η ομάδα των φιλοξενούμενων παλαιμάχων ΑΟ ΣΠΑΡΤΗΣ έδειξε την αξιοθαύμαστη τεχνική της και τον εξαιρετικό συντονισμό μεταξύ των παικτών της. Στον ΑΣ ΤΑ ΤΣΙΝΤΖΙΝΑ αγωνίστηκαν αρκετοί παλαίμαχοι του Θεραπνιακού, προερχόμενοι από όλα τα χωριά του παλιού δήμου Θεραπνών, αλλά και νέα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου των Τσιντζίνων.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου «Τα Τσίντζινα» για να δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν το γήπεδο περισσότεροι Λάκωνες, αλλά και με σκοπό να προωθηθεί το όραμα της ολοκλήρωσης ενός άρτιου αθλητικού χώρου στον Πάρνωνα, που η χρήση του δεν θα περιορίζεται στην άθληση και την αναψυχή των παιδιών που περνούν το καλοκαίρι τους στα Τσίντζινα, αλλά θα μπορoύσε να υποδέχεται αθλητές από όλη την Ελλάδα για προετοιμασία αγώνων.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο είχε ανοιχτεί εδώ και πολλά χρόνια, παρέμενε ωστόσο μέχρι τώρα σε πρώιμο στάδιο η διαμόρφωσή του. Φέτος, χάρη στην επιμονή, τον ενθουσιασμό και την προσωπική εργασία του Τσιντζινιώτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗΣ και του ΘΕΡΑΠΝΙΑΚΟΥ, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, κοντά στον οποίο συντάχθηκαν πολλοί Τσιντζινιώτες, που υποστήριξαν έμπρακτα το όραμα του πoδοσφαιρικού γηπέδου, κατορθώθηκε η λειτουργία ενός πολλά υποσχόμενου αθλητικού χώρου, σε απόσταση περπατήματος από τα Τσίντζινα. Σε υψόμετρο 1240 μέτρων, με το ελατοδάσος τριγύρω να ξεκουράζει τη ματιά και να γεμίζει τα πνευμόνια οξυγόνο, το μοναδικής ομορφιάς τοπίο προσκαλεί όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση να αθληθούν σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια και υγεία.


Τσίντζινα - Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ΑΟ ΣΠΑΡΤΗΣ και παλαιμάχων και νέων ΑΣ ΤΑ ΤΣΙΝΤΖΙΝΑ
Πωλητήριο

Αρχείο Εκδηλώσεων

Η Παλιά Εφημερίδα
Ο Καιρός στα Τσίντζινα
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Σχόλια για τη Σελίδα