Ανακοινώσεις

Αύγουστος 2020

Φίλοι Τσιντζινιώτες και φιλοτσιντζινιώτες, 

Ο Αύγουστος είναι εδώ και τα Τσίντζινα έχουν γεμίσει από γνώριμα πρόσωπα. 

Ένα καλοκαίρι όμως πρωτόγνωρο, ιδιόρρυθμο και... κάπως αντικοινωνικό. Η πανδημία, που δυστυχώς είναι ακόμα εδώ, μας υποχρεώνει να... χορέψουμε φέτος στους δικούς της ρυθμούς. 

Καμία από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Είναι προτιμότερο να περάσουμε μια χρονιά ήσυχη παραμένοντας όλοι ασφαλείς και να μεταθέσουμε στο επόμενο καλοκαίρι όλα όσα σχεδιάζονταν, ελπίζοντας του χρόνου η κατάσταση να έχει βελτιωθεί. 

Ωστόσο, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, η βδομάδα που προηγείται του Δεκαπενταύγουστου βάζει στο πλάνο της μερικά δρώμενα, για να αισθανθούμε πως, αν και με αποστάσεις, είμαστε μαζί. 

  1. Από τις 8 μέχρι τις 16 Αυγούστου θα στηθεί το Εντευκτήριο του Συλλόγου στην πλατεία του ξενώνα, για όσους θέλουν να καθίσουν άνετα με την παρέα τους. Το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της πλατείας θα έχει μουσική, επιτραπέζια παιχνίδια και χαρτιά και, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα είναι στη διάθεση κυρίως των νεαρών Τσιντζινιωτών, που καλούνται επίσης να το διαμορφώσουν, να το φροντίζουν στην τάξη και την καθαριότητα και να το απολαμβάνουν. Εκεί αυτές τις μέρες η φαντασία, ο αυθορμητισμός και το κέφι θα διαμορφώσουν τα happenings του φετινού καλοκαιριού.
  2. Στις 14 και 15 Αυγούστου το βράδυ θα λειτουργήσει στο Εντευκτήριο μπαρ με κρασί και ποτά, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στα μαγαζιά τις μέρες της μεγάλης κίνησης στο χωριό.
  3. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου για τον απολογισμό της χρονιάς.
  4. Για την ενίσχυση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, της οποίας η κλήρωση θα γίνει στις 15 Αυγούστου. 

Για τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρόφιλους Τσιντζινιώτες φέτος υπάρχουν σπουδαία νέα: ετοιμάστε τα παπούτσια σας και τις ιαχές σας, γιατί το γήπεδο των Τσιντζίνων σας περιμένει! 

Τέλος, επειδή ο αριθμός των κρουσμάτων βαίνει αυξανόμενος το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι ο covid-19 μπορεί να τρυπώσει παντού. Κυρίως από ανυποψίαστους ασυμπτωματικούς φορείς. Για χάρη των ανθρώπων που ζουν σε ξένοιαστα και απομονωμένα μέρη, όσοι ερχόμαστε στα Τσίντζινα από πολυσύχναστα μέρη και δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις επαφές μας 100%, ας παίρνουμε προφυλάξεις στη συναναστροφή με τους συμπατριώτες μας, πρωτίστως για το δικό τους καλό. Τα Τσίντζινα είναι ξένοιαστο και απομονωμένο μέρος που τον Αύγουστο μετατρέπεται σε πολυσύχναστο, με περιστασιακούς διαμένοντες και περαστικούς από πολλές διαφορετικές μεριές. Γι’ αυτό κρατάμε αποστάσεις, φοράμε καμιά μάσκα αν χρειαστεί, απολυμαίνουμε τα χέρια μας. 

Καλές διακοπές!

 

Το ΔΣ του Συλλόγου «Τα Τσίντζινα»

Τσίντζινα - Αύγουστος 2020
Πωλητήριο

Αρχείο Εκδηλώσεων

Η Παλιά Εφημερίδα
Ο Καιρός στα Τσίντζινα
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Σχόλια για τη Σελίδα